Deadline Considerati Privacy Scriptieprijs a.s. maandag 31 augustus!

Back to articles

26 August, 2015

Er zijn nog maar vijf dagen om mee te dingen naar de Considerati Privacy Scriptieprijs! De deadline is aanstaande maandag, 31 augustus.

Considerati is het leidende privacy adviesbureau van Nederland, heeft altijd een sterke focus gehad op onderzoek en innovatie en is zelf winnaar van de IAPP Privacy Innovation Award. Met deze scriptieprijs willen wij studenten met een juridische achtergrond stimuleren na te denken over privacy en met goede, frisse ideeën en inzichten te komen en zo bijdragen dit interessante vakgebied verder te ontwikkelen. Wij willen zelf graag de allerbesten zijn in dit vakgebied en dagen jou uit ons te verbazen met nieuwe ideeën en inzichten! Heb jij een uitstekende juridische masterscriptie op het gebied van privacyrecht geschreven? Doe dan nog snel mee en stuur je scriptie in!

De winnaar van de Considerati Privacy Scriptieprijs wint een geldbedrag van €500,-, zal worden uitgenodigd haar of zijn scriptie toe te lichten op een event van Considerati en de scriptie zal via de nieuwsbrief van Considerati verspreid worden binnen een groot netwerk van experts en geïnteresseerden. 

Meedoen? Stuur je scriptie in pdf-formaat en een kopie van het tentamenbriefje van je onderwijsinstelling uiterlijk maandag 31 augustus 2015 naar Tess Priester.

Related blogs

Will US ISPs now sell browsing habits?

News outlets around the world proclaimed the final deathblow to privacy with President Trump...

Read more

Will the European Data Protection Regulation protect us from spying?

During the past few months we have heard shocking revelation after shocking revelation about...

Read more

Like to be emailed about Considerati news?

Then subscribe to the Considerati Newsletter! See our privacy statement.